Skladištenje nameštaja

Najbolji uslovi i povoljne cene za skladištenje nameštaja u Beogradu. Skladištenje nameštaja svih vrsta, bilo da se radi o kancelarijskoj opremi ili o nameštaju iz vašeg doma. Prevoz, pakovanje i skladištenje na sigurnom.

Skladištenje nameštaja svih vrsta

Ukoliko imate nameštaj bilo kakve vrste i problem bilo kakve prilike sa vašim nameštajem, pozovite naš broj telefona. Organizujemo i pružamo sve usluge za skladištenje nameštaja. Do sada smo ugostili nameštaj iz mnogih firmi koje su u selidbi, čekaju na prostor ili novu zgradu. Tu je i nameštaj iz domaćinstava, škola i ugostiteljskih objekata. Takođe, radimo i skladištenje nameštaja za prodavnice nameštaja.

Sigurno skladištenje nameštaja

Naša skladišta su sigurna od prirodnih nepogoda, ali i od mogućnosti ljudske greške kao i od krađe i obijanja, mogućeg oštećenja. Bilo da vam treba skladištenje nameštaja privremeno i na duži period, budite sigurni da će vaše stvari biti bezbedne sa nama. Ukoliko mi radimo i prevoz vaših stvari, tokom prevoza takođe ne treba da brinete jer koristimo samo proverena, servisirana i kontrolisana vozila.

Prevoz i pakovanje, organizacija

Ukoliko vam je potreban i prevoz, možemo sa naše strane organizovati kompletnu uslugu koja podrazumeva pakovanje, prevoz, raspakivanje i skladištenje nameštaja. U našem voznom parku imamo kombi i kamionska vozila u odličnom stanju koja su uvek na raspolaganju za sve vrste prevoza na teritoriji Beograda ili šire. U naše usluge ulaze i selidbe takođe, pored usluge skladištenja nameštaja.

Povoljno skladištenje nameštaja

Pored usluga selidbi koje radimo, skladištenje nameštaja je jedna od delatnosti koje nam služe kao dodatna pogodnost za naše klijente. S obzirom na to da se naš način reklamiranja ne zasniva na reklamama i skupim bilbordima pronašli smo odličan i povoljan način da svoj usluge reklamiramo preko preporuka o dobro obavljenim poslovima i povoljnim cenama. Na taj način se reč o nama širi, pomažemo ljudima onako kako najbolje umemo i naše usluge su lako dostupne svim ljudima.