Skladištenje robe

Skladištenje robe i čuvanje u skladištu na bilo koji vremenski period. Obezbeđeni odlični uslovi za čuvanje robe u Beogradu za sve potrebe i namene za skladištenje koje vam treba da biste privremeno ili na duže vreme odložili robu pre nego što je trasportujete ili rasporedite dalje za upotrebu.

Utovar, prevoz i istovar robe

skladištenje robe

Da biste iskoristili naše usluge za skladištenje robe, sigurno će vam trebati kompletna usluga utovara, prevoza i istovara robe u našem skladištu. Skladištenje robe je usluga koja je upravo zbog kompletne ogranizacije sa naše strane profesionalna, brza i sigurna.

Kompletnu uslugu pružamo sa naših radnicima i našim prevozom. Naravno, ukoliko želite da koristite usluge za skladištenje robe bez dodatnih usluga sa naše strane i to je omogućeno. U tom slučaju potrebno je samo da dovezete robu na adresu naših skladišta.

Pakovanje robe u ambalažu za transport

Ukoliko se odlučite da uz usluge za skladištenje robe mi uradimo i organizaciju pakovanja i prevoza robe, možete se u potpunosti osloniti na nas. U ponudi imamo i kompletnu ambalažu za pakovanje i obezbeđivanje robe od mogućeg loma tokom transporta ili prilikom utovara-istovara. Vaša roba je uz naše usluge za skladištenje robe sigurna i u pravim rukama.

U amabalažu koju imamo u ponudi nalaze se kartonske kutije svih veličina, streč folije, pucketave folije, sunđeri i stiropori koji na pravi način obezbeđuju svaku robu od bilo kakvih oštećenja. Bitno je samo da nam tokom dogovora napomenete vaše potrebe i osetljivost robe koju za koju želite da koristite usluge za skladištenje robe.

Dostavljanje robe u pravo vreme i na adresu

Kada se period skladištenja završi ili ako vam roba treba u bilo koje vreme pre isteka perioda možemo da organizujemo dostavu na adresu koju nam vi javite. Na taj način kompletnu dostavi mi radimo za vas i štedimo vaše vreme. Usluge za skladištenje robe su zato najkvalitetnije i kompletno organizovane samo kada ih radite u saradnji sa nama.