Svako od nas ima (nego više, neko manje) predmete i stvari koje je godinama skupio i stekao. Bez kojih ne može. Kojima voli da bude okružen i koji mu olakšavaju svakodnevni život. Vrlo se često prilikom selidbi ili prilikom renoviranja kuća, stanova ili poslovnih prostorija, javlja potreba za privremenim skladištenjem svih onih stvari koje posedujemo.

Koji god da je razlog, ponekad je vrlo teško rešiti ovu logističku noćnu moru i smestiti ormare, krevete i komade nameštaja, veš mašine, frižidere, muzičke instrumente, sefove i kase, umetnička dela, pokućninu, itd., dok se prostorija ne renovira ili pripremi za preselenje.

Naše usluge:

Posebno veliku muku muče firme koje se često sele, pošto je priroda njihovog poslovanja takva da su okružene sa puno stvari (kompjuteri, kancelarijski materijali, radni stolovi, veliki i teški ormari, arhiva, mašine i uređaji, itd.).

Naša skladišta mogu da se koriste kao privremeno rešenje za odlaganje stvari u neograničenom roku – koliko god vremena vam je potrebno. Pri prijemu va

ših stvari pravimo popisnu listu, na osnovu koje vam ih kasnije vraćamo. Kada se vaša roba smesti u naše magacine, stvari možete dalje preuzimati u celosti, ili deo po deo. Velika prednost naše firme je što klijentima nudimo kamionski i kombi prevoz do naših magacina, kao i prevoz iz magacina do vaše nove adrese.

Naše usluge uključuju:

  • Skladištenje i čuvanje vaših stvari, onoliko koliko vam je potrebno, po veoma povoljnim cenama,
  • Nudimo visok stepen bezbednosti – naša skladišta su pod 24 časovnim video nadzorom i čuvarskom službom,
  • Pakovanje, obeležavanje i dostava vaše robe u našim magacinima ili u drugim skladištima po vašem izboru,
  • Utovar, istovar, prevoz i isporuku na željenu adresu kamionom ili kombijem
  • Montaža i demontaža nameštaja ili druge kabaste robe,
  • Dostavljanje robe tokom boravka u našim skladištima uz uredno potpisan nalog o iznošenju,
  • Ukoliko imate stvari koje vam više nisu potrebne (stari nameštaj, neispravni i dotrajali uređaji, bela tehnika, nepotrebni predmeti bilo koje vrste) vršimo njihovo odvoženje na deponiju ili na drugo mesto po vašem izboru
  • Pribavljanje celokupne carinske dokumentacije i neophodnih dozvola za uvoz ili izvoz vaše robe iz magacina koje se nalaze u inostranstvu,
  • Osiguranje robe tokom celog boravka u našim skladištima,
  • Ukoliko se desi bilo kakva šteta na vašoj robi, dobijate adekvatnu nadoknadu.

Ukoliko se selite ili renovirate stan ili poslovni prostor, više ne morate da brinete šta ćete sa vašim stvarima, Mi vam nudimo naš magacinski prostor u kome će vaše stvari biti potpuno sigurne i bezbedne.