Agencija Skladištenje Beograd vam nudi povoljnu i bezbednu uslugu skladištenja.

U slučaju da adaptirate Vaš stambeni ili poslovni prostor, a nemate na raspolaganju adekvatan prostor za skladištenje Vaših stvari, mi Vam nudimo tu mogućnost po najpovoljnijim cenama u gradu. Bezbedan, čist i suv prostor koji možemo da Vam ponudimo kao skladište predstavlja Vaš najbolji izbor. Period iznajmljivanja birate sami. Obezbedili smo popust ako kod nas skladištite stvari duže od šest meseci.

Ako se odlučite za ovu uslugu preko naše agencije, bićete više nego zadovoljni. Naime, sve Vaše stvari ćemo pre skladištenja detaljno zaštititi i popisati, kako ne bi došlo do oštećenja ili gubljenja istih. Nakon ovog sledi prevoz do skladišta, gde se posebno vodi računa o tome da sve Vaše stvar budu uredno složene bilo da se radi o komadnom nameštaju ili artiklima u kutijama.

Možete biti mirni jer je u našem skladištu Vaš nameštaj bezbedan kao da je u Vašem domu ili kancelariji. Profesionalno brinemo o Vašim stvarima, ništa ne prepuštamo slučaju. Vaše stvari će biti potpuno obezbeđene na najbolji mogući način jednako od: drugih ljudi, kiše, vlage, prašine i drugih faktora koji mogu na naruše izgled i funkcionalnost.

U svakom trenutku po Vašoj želji stvari će Vam biti vraćene na lokaciju po izboru.