U našoj bogatoj ponudi specijalnih usluga koje nudimo svojim klijentima, posebno se izdavaja usluga skladištenja stvari u Magacin – Lagerovanje. Iako van naše osnove branše, potreba klijenata za ovom vrstom usluge nas je navela na ovaj korak.

Ukoliko se trenutno selite, renovirate Vaš stambeni ili poslovni prostor ili prosto nemate gde da odložite stvari, imate mogućnost da odložite kod nas na pouzdan način. Pozovite nas i mi ćemo doći, zapakovati i zaštiti Vaše stvari, a zatim ih uredno smestiti u neki od naših magacinskih prostora.

Zahvaljujući velikom magacinskom prostoru možemo sve Vaše stvari primiti na neodređeno vreme po vrlo povoljnim uslovima.

Skladištenje robe vršimo na teritoriji grada Beograda.

Magacinski prostor zadovoljava visoke standarde tako da možete biti sigurni da će Vaše stvari biti potpuno sigurne i očuvane. Celokupan inventar se popisuje sa kojim se Vi slažete svojim potpisom.

Vaše stvari su pod stalnim nadzorom, tako da možete biti potpuno spokojni. Na vama je samo da nas pozovete i u najkraćem period, Vaše će stvari biti vraćene na lokaciju po Vašem izboru.

Cena ove usluge je veoma konkuretna i odgovara količini posla i usluge koju dobijate. Ukoliko su Vam potrebne još neke dodatne informacije, možete nas konaktirati.