Iznajmljivanje magacina jedna je od ključnih karika u lancu upravljanja nabavkama i zalihama. Naša firma tako svojim klijentima štedi prostor, vreme i resurse. Magacinski prostor prilagođavamo zahtevima svakog pojedinačnog klijenta, uz pomoć automatizovanih i polu-automatizovanih skladišta.

Naša agencija za skladištenje omogućuje svim svojim korisnicima skladištenje stvari tako sto cete sve svoje stvari ostaviti u nekim od nasih skladištenih prostora. Skladištenje robe i stvari kod nas se vrši na vise lokacija na teritoriji cele zemlje, tako da cete biti u prednosti u odnosu na druge. Od sada na tenane mozete da spakujete preostale stvarčice u kvalitetne kartonske kutije za selidbe iz Vašeg doma ili firme, jer skladištenje stvari ce Vam omogućiti višak slobodnog vremena.

Magacinski prostori naše kompanije u potpunosti su obezbeđeni najnovijim sigurnosnim sistemima.

Svim klijentima nudimo garanciju da će biti obeštećeni u slučaju nastanka štete, a uskladištenu robu možemo dodatno osigurati kod osiguravajućih kuća.

Najbitnija stavka ove usluge je što je jedinstvana u gradu po mogućnosti iznajmljivanja magacina na sat, dan, mesec ili više meseci i to po povoljnim cenama. Više ne morate da brinete ukoliko prilikom selidbe nemate gde da ostavite vaš nameštaj ili inventar firme tu je jedinstvana usluga agencije za selidbe skladištenje robe na sat dan ili mesec.