Mala skladišta su idealno rešenje za skladištenje stvari koje vam trenutno ne trebaju ali koje biste ipak želeli da sačuvate.

Proverena agencija za mala skladišta

Naša firma je u svoju ponudu uvrstila mala skladišta pre više godina. U današnje vreme, kada većinom živimo u stanovima i u zgradama sa malim ili nepostojećim podrumima, javlja se ozbiljan problem čuvanja stvari koje nam u datom vremenskom periodu nisu potrebne. Taj problem smo i lično iskusili i tako došli na ideju da stvorimo i sebi i klijentima praktično rešenje problema i ponudimo bezbedna i sigurna mala skladišta za čuvanje svega što vam trenutno ne treba. Mnogo zadovoljnih klijenata su najbolja preporuka koja se odnosi na rad naše agencije.

Čemu služe mala skladišta

Za prosečnu porodicu sa decom koja živi stanu mala skladišta su idealno rešenje za čuvanje sezonske odeće i opreme kao što su glomazne čizme, bicikle, roleri, skije, bordovi, skafanderi, šatori, roštilji, štapovi za pecanje i ostala kamperska i planinarska oprema i slične kabaste stvari koje je u stanu gotovo nemoguće čuvati. Takodje, mala skladišta možete koristiti da odložite razni alat koji u stanu nemate gde da čuvate a ponekad Vam zatreba, ili materijale poput farbi, silikona, laminata, parketa, lajsni koje čuvate za eventualne popravke. Igračke i odeću koju deca prerastu ali su Vam drage uspomene i ne možete da bacite, takodje možete skladištiti u našim malim skladištima, kao i praktično sve ostalo što vam smeta u stanu.

Povoljne cene za mala skladišta

Uvek se trudimo da svojim klijentima ponudimo povoljne cene za sve usluge pa tako i za mala skladišta. Cene naših usluga prilagodjene su našim sugrađanima čije smo probleme prepoznali, i kojima su naše usluge i najpotrebnije. Cena iznajmljivanja skladišta varira u zavisnosti od veličine i namene, tako da je najbolje je da nas pozovete i dogovorite se direktno sa nama, a mi ćemo se potruditi ispunimo Vaša očekivanja i sve moguće zahteve. Pozovite nas na 062 242 282.