Kada su u pitanju skladištenje i transport robe, unajmljivanje agencije za organizaciju prevoza robe predstavlja krajnje ekonomično rešenje. To je zbog toga što će vam ova agencija napraviti značajnu troškovnu uštedu. Pre svega, u slučaju skladištenja robe, ne plaćate najam celog magacinskog prostora, već samo onog dela koji vaša roba zauzima.

S druge strane, agencija za prevoz robe će vam smanjiti novčane troškove kako u pogledu procesa rada, tako i pogledu ljudstva. Iskustvo ovih agencija u organizaciji transporta podrazumeva poboljšanu radnu produktivnost i efikasnost. Takođe, ove agencije obezbeđuju optimizaciju, sigurnost i izbor adekvatnog vida i načina prevoza robe, prema vašim potrebama. Kada biste vi morali da brinete o svim navedenim aspektima prilikom skladištenja i distribucije robe i dobara, znajte da biste imali dodatne i nepredviđene troškove.

I, što je najvažnije u procesu skladištenja i prevoza robe, agencije će vam omogućiti da predvidite i sve prateće troškove svake jedinice vaše robe i uračunate ih u kompletan prodajni proces. Ovo je idealan primer toga kako kompanija za organizaciju prevoza robe omogućava uštedu u troškovima.


Fleksibilnost i primena inovativnih rešenja

Kako vaša kompanija ulazi na nova tržišta, uvodi nove proizvode ili se, pak, menjaju sezone, prirodno je da se nivoi zaliha robe i potrebe za transportom, u skladu sa tim, menjaju. Upravo zato, veoma je teško unapred predvideti količinu magacinskog prostora i nivo distributivnih usluga koji će vam biti potrebni.

Međutim, uz agenciju za organizaciju transporta robe lako možete odrediti model distribucije robe, kako se tržišne okolnosti promene. Dakle, skladištenje i transport robe od profesionalizovane agencije za organizaciju prevoza nudi vam maksimalnu fleksibilnost.