Ukoliko selite stambeni prostor, firmu ili lokal, a morate da iselite stvari pre roka ili jednostavno nemate gde da ih ostavite, ne očajavajte, mi za sve imamo resenje skladištenje robe na dan, sat ili mesec. Naši prostori su:

sigurni (video nadzor)
sa specijalnom opreme za skladištenje različite robe, nameštaja…
dostupni 00-24h
selidbe i skladistenje Beograd

Naša agencija omogućuje svim svojim korisnicima skladištenje stvari tako sto cete sve svoje stvari ostaviti u nekim od nasih skladištenih prostora. Skladištenje robe i stvari kod nas se vrši na vise lokacija na teritoriji cele zemlje, tako da cete biti u prednosti u odnosu na druge. Od sada na tenane mozete da spakujete preostale stvarčice u kvalitetne kartonske kutije za selidbe iz Vašeg doma ili firme, jer skladištenje stvari ce Vam omogućiti višak slobodnog vremena.

Skladištenje stvari i robe vrsi se bezbedno i lako, a nase prostorije su dobro zaštićene, prostrane i pogodne kako za sitne stvari, tako i za ogroman nameštaj, mašine, čamce i slicno.

Usluge koje pruzamo su visokog kvaliteta i standarda, a poštujemo svaki vremenski rok i želje naših klijenata. Skladištenje robe je jedan od nasih prioriteta i delatnost na koju smo ponosni. Naši radnici daju sve od sebe da Vase stvari bezbedno i brzo stignu u Vas novi dom ili poslovni prostor. Imajte na umu da smo korektni sa cenama i da definitivno pruzamo najkvalitetnije usluge.

Najbitnija stavka ove usluge je što je jedinstvana u gradu po mogućnosti iznajmljivanja magacina na sat, dan, mesec ili više meseci i to po povoljnim cenama. Više ne morate da brinete ukoliko prilikom selidbe nemate gde da ostavite vaš nameštaj ili inventar firme tu je jedinstvana usluga agencije za selidbe skladištenje robe na sat dan ili mesec.